In 2017 is het initiatief genomen door de Bedrijvenkring Harderwijk, in samenwerking met CAI Harderwijk, Flexyz en de Rabobank om een LoRa-innovatienetwerk te realiseren. Dit open-source netwerk heeft dekking voor de gehele gemeente Harderwijk en biedt de mogelijkheid tot het aansluiten van slimme sensoren. Deze sensoren kunnen bijdragen aan kostenreductie, duurzaamheid, veiligheid en optimalisering van bijvoorbeeld het beheer van onze bedrijventerreinen.

Om bedrijven en organisaties te verbindenĀ met de mogelijkheden van het Internet of Things (IoT) en het LoRa-netwerk in Harderwijk willen wij snelkookpansessies organiseren met ondernemers.

Heeft u zaken waarvoor u op zoek bent naar een slimme oplossing, doe dan mee! Meedoen kan individueel, maar ook als bedrijf. We organiseren dan een snelkookpansessie bij u op locatie. De sessie duurt maximaal twee uur, met ca. 8 deelnemers. Een datum wordt in overleg gepland.

Voor deelname aan een snelkookpansessie of het organiseren van een sessie bij u op locatie kunt u contact opnemen met de parkmanager Marion van Gils, via marion.vangils@deparkmanagers.nlĀ  of bel naar 06 40 44 29 02.

Inschrijven

Sfeerimpressie Hackathon 5 juni 2017

 • Image slider 4

  Een van de groepjes aan het werk tijdens de hackathon.

 • Image slider 1

  Presentatie van Ronald Teijken van IBM Watson

 • Image slider 3

  De ‘slimme’ stoeptegel die, door middel van een Lora-sensor, onkruidhoogte...

 • Image slider 2

  Als afsluitend onderdeel van de hackathon worden de bedachte oplossingen gepresenteerd...

 • Image slider 5

  De winnaars van de hackathon met een door de Rabobank gesponsorde cheque.